Windsurfing kurs nybegynner nivå 2

Starboard Start Seilbrett nybegynner 2021

Kurset passer for:

Nivå 2 er neste steg etter et nybegynnerkurs. Kurset passer for alle som har seilt litt, gjerne deltatt på et nybegynnerkurs og kan det grunnleggende med å seile frem og tilbake for egen "maskin", samt snu/vende. Ønsker det fremgang, seile raskere og oppleve mer av den fantastiske moroa som brettseiling gir er dette kurset for deg.

 

Varighet og dag 2

Kurset går over to dager med 2,5 time hver gang (5 timer tilsammen). Ved påmelding velger du kun dag én av kurset. Dag to velger du først på slutten av kurset første dag ved å avtale dette med kursinstruktøren.

 

Krav til alder:

Nedre grense er 9 år.

 

Hva du lærer på kurset:

  • Valg av riktig brett og seil til deg som viderekommende brettseiler
  • Hvordan rigge et seil for mer fart
  • Seile raskere med mer kraft i seilet
  • Jibbe
  • Evt. strandstart og bruk av trapes

 

Utsettelse hvis for mye eller lite vind:

Hvis arrangementet må utsettes grunnet for mye eller for lite vind, vil alle som er påmeldt få beskjed innen 3 timer før på den epost, eller mobilnummer de er registrert med. Med for mye vind menes vind over ca. 10-12 m/s. Med for lite vind menes under ca. 3 m/s. Det hender at vinden kan variere mer enn hva som er meldt på værmeldingen. Vi tar derfor et forbehold at utsettelse enkelte ganger først vil foregå ved fremmøte.

 

Utsettelse hvis for få påmeldte:

Hvis det er for få påmeldte i forhold til vårt minimumsantall på 3 deltakere, vil de som er påmeldt få beskjed på epost senest 3 timer før arrangementets start. Du som deltaker velger da en ny dato av våre kommende kurs og melder dette tilbake til oss, så sender vi en ny bekreftelse.

 

Pengene tilbake:

Deltakere som ikke har mulighet til å delta en annen dag vil få pengene tilbake minus kr.50,- (pr. pers.) i administrasjonsavgift. Alternativt kan du velge å få et gavekort (tilgodelapp) til bruk senere eller på andre kurs/tjenester/produkter fra oss.

 

Garderobe:

Omkledning til våtdrakter vil foregå enten ute eller inne i en av våre containere hvor det er plass. All oppbevaring av klær, sko og håndkle må foregå i egen bag/sekk/pose dere selv bør ha med. Klær og verdisaker vil bli låst inn under seilingen. NB: Ta med badetøy til å ha under drakten.

 

Priser

Instruksjon for 2 dager, totalt 5 timer kr.1490,-

Leie av komplett brett pr. dag (2,5 time) kr.200,-

Leie av våtdrakt pr. dag (2,5 time) kr.50,-

(Hvis leie av brett og drakt hver gang blir totalprisen kr.1.290,-)

Er du medlem av Sola Brettseilerforening for du 50% rabatt på leie av komplett brett.

 

Oppmøte og sted for kurset:

Oppmøte ved Flymuseet i Sømmevågen (ligger rett nord for flystripen på Sola flyplass). Her holder vi til ved de blå containerne ytterst i bukten. Ca 2 km. fra Sola Strand Hotel.

nbk miriam rasmussen