SUP Safari med guide

Bli med oss på en fin turopplevelse på SUP - "det er som å gå på vannet". Vi arrangerer SUP Safari rundt om i regionen både for grupper på bestilling og ellers åpne turer der du kan melde deg på og bli med på tur sammen med andre.

 

Om turen

Turen går i meget rolig tempo. Vi velger turområde etter hva som er best den aktuelle dagen i forhold til vær og vind. Det spesielle med våre safarier er at vi kun velger de stedene som vi mener er verd å oppleve slik som eksempelvis Kvitsøy eller Ryfylke. Du kan velge mellom 2-timers og 5-timers tur. Har du ikke prøvd SUP før, velger du en 2-timers. Hvis dårlig vær / mye vind utsettes eller kanselleres turen.

 

Strandhugg

Vi gjør alltid ett eller flere strandhugg underveis på våre turer. Enten går vi i land eller kaster anker og legger oss på svai. Servering av noe å bite i og en smoothie er inklusiv! Det blir nok tid til å ta bilder under turen.

 

Guide og utstyr

Guiden sørger for sikkerheten og at du selv føler deg trygg under hele turen. Du velger om du selv tar med eget brett eller leier av oss.

 

Forkunnskaper

Du trenger ingen forkunnskaper for å bli med oss på tur. Vi gir en kort innføring i forkant av hver tur til de som er nye. Om du ikke behersker balansen går det fint å padle sittende. Men ta gjerne er nybegynnerkurs i forkant.

 

SUP Kvitsøy 2020