SUP kurs viderekommende

SUP Kvitsøy

Kort om kurset:

Du mestrer gjerne det å stå på et brett og padle men skulle gjerne hatt bedre teknikk osv.? Da er dette kurset for deg!

 

Sted:

Alle kurs foregår der det er lite vind og minst mulig bølger den aktuelle dagen. Hvis det valgte stedet ikke er optimalt har vi gode alternativer i nærområdet og alle deltakere vil få beskjed dagen før hvis vi flytter kurset til et bedre sted.

 

Varighet:

Kurset varer 2 timer og foregår på vannet.

 

Inkludert i kurset:

Det er kun instruksjon som er inkludert.

 

Utstyr:

Du kan leie brett og padleåre av oss om du ikke har med eget utstyr. Dette må da bestilles sammen med kurset i forkant. Pris kr.300,- for 2 timer.

 

Bekledning:

Du må selv sørge for å være kledd etter været. Vi benytter ikke våtdrakter i sommersesongen da det er svært sjeldent noen faller uti vannet, men ta likevel med et ekstra skift for å være på sikre siden.

 

Leie av våtdrakt og sko:

Ønsker du å leie våtdrakt og evt. neoprensko er dette mulig. Prisen for drakt med sko er kr.150,-. Gi beskjed om ønsket størrelse ved bestilling av kurset. Leie betales med Vipps når du ankommer kurset.

 

Krav til deltaker:

Du bør være svømmedyktig. Nedre aldersgrense er 10 år. Du må ha padlet før slik at du både har balanse og kan manøvrere et SUP brett.

 

Tidspunkt og sted:

Datoer, klokkeslett og sted finner du på påmeldingsiden.

 

Pris:

Kr.500,- pr. pers. for instruksjon/trening.
Leie av brett og åre kr.300,-
PT time(r)? klikk her.

Instruktør:

For sesongen 2020 gjennomføres de fleste kurs av Christian Middelthon som har lang erfaring med SUP og annen vannsport. Han er også sertifisert livredder.

 

Betingelser:

Gjennomføring av kurs forutsetter minimum 3 påmeldte. Hvis mindre enn 3 personer får du beskjed på email eller sms senest dagen før kurset. Ved utsettelse av kurset sender du oss en mail om ny dato som passer. Se bare i oversikten over ledige kurs. Hvis mye vind eller annet som gjør det vanskelig å gjennomføre kurset, flyttes det til en annen dag. Som deltaker kan du velge å få avgiften refundert eller et gavekort hvis alternativ sted/dag ikke passer.

 

Refusjon:

Ved avmelding frem til 48 timer før kurset gis det full refusjon av det innbetalte beløp. Ved avmelding mellom 48 og 24 timer før kurset, gis det 50% refusjon. Ved avmelding etter 24 før kurset gis ingen refusjon men du kan velge en annen dag uten ekstra omkostninger.

 

Forsikring og ansvar:

Vi har ingen forsikringer som dekker personskade på våre kurs. Uansett forsikring eller ikke er dette en meget ufarlig aktivitet og vi har aldri hatt noen skader.