SUP kurs nybegynner

SUP Kvitsøy

Kort om kurset:

SUP er som å gå på vannet – det første steget inn i et nytt eventyr for mange. Vi tar deg gjennom det grunnleggende med SUP i forhold til balanse, padleteknikk, sikkerhet på sjøen, valg av ulike typer brett (ved kjøp/leie), gode turområder og annet du måtte lure på. Kurset begynner med informasjon og grunnteknikk på land før vi beveger oss ut på vannet. De som er usikker på egen balanse begynner knestående og tar «stegene» i eget tempo. Siste del av kurset padler vi gjerne en liten tur slik at du får den ekstra gode følelsen hvilke gleder SUP kan by på.

Alle kurs foregår der det er lite vind og minst mulig bølger den aktuelle dagen. Hvis det valgte stedet ikke er optimalt har vi gode alternativer i nærområdet og alle deltakere vil få beskjed dagen før hvis vi flytter kurset til et bedre sted.

Kurset gir deg en god smakebit av hva SUP er og hvilke muligheter det gir for både turer, trening og gøy på vannet. Kurset varer 2 timer og inkluderer leie av brett, padleåre og redningsvest – alt du trenger. Du kan også bruke eget brett hvis ønskelig.

 

Bekledning:

Du må selv sørge for å være kledd etter været. Vi benytter ikke våtdrakter i sommersesongen da det er svært sjeldent noen faller uti vannet, men ta likevel med et ekstra skift for å være på sikre siden. Gjennom alle våre introkurs vi hadde i 2018 var det ingen som falt i vannet. Ta gjerne med egen våtdrakt om du føler for det, ellers anbefales vanlig treningstøy. Om sommeren er det best å være barbeint, men joggesko som «tåler» vann går også fint. Er det skikkelig sommer og varmt, tar du gjerne med deg badetøy, solkrem og solbriller.

 

Leie av våtdrakt og sko:

Ønsker du å leie våtdrakt og evt. neoprensko er dette mulig. Prisen for drakt med sko er kr.150,-. Gi beskjed om ønsket størrelse ved bestilling av kurset. Leie betales med Vipps når du ankommer kurset.

 

Krav til deltaker:

Du bør være svømmedyktig. Nedre aldersgrense er 12 år for våre voksen kurs. Det er ingen krav til forkunnskaper, dette kurset passer for alle! Er du usikker på balansen går det fint å begynne sittende eller knestående. Brettene vi benytter er av det beste på markedet og meget stabile i forhold til mange billigvarianter.

 

Utstyr du får låne:

Brett, padleåre, flytevest og leash (ankelstropp). Brettene er de beste og mest stabile på markedet.

 

Tidspunkt og sted:

Datoer, klokkeslett og sted finner du på påmeldingsiden.

 

Pris:

Kr.650,- pr. pers. inkludert leie av utstyr.
PT time(r)? klikk her.

 

Grupper:

Nytt for 2020 er at vi tilbyr privattimer til grupper på minimum 3 personer. Ta med deg dine venner! Prisen er den samme som for våre vanlige kurs (650 pr. pers). Dere kan bestemme sted og tid så lenge vi har ledig kapasitet det aktuelle tidspunktet.

 

Instruktør:

For sesongen 2020 gjennomføres de fleste kurs av Christian Middelthon som har lang erfaring med SUP og annen vannsport. Han er også sertifisert livredder.

 

Betingelser:

Gjennomføring av kurs forutsetter minimum 3 påmeldte. Hvis mindre enn 3 personer får du beskjed på email eller sms senest dagen før kurset. Ved utsettelse av kurset sender du oss en mail om ny dato som passer. Se bare i oversikten over ledige kurs. Hvis mye vind eller annet som gjør det vanskelig å gjennomføre kurset, flyttes det til en annen dag. Som deltaker kan du velge å få avgiften refundert eller et gavekort hvis alternativ sted/dag ikke passer.

 

Refusjon:

Ved avmelding frem til 48 timer før kurset gis det full refusjon av det innbetalte beløp. Ved avmelding mellom 48 og 24 timer før kurset, gis det 50% refusjon. Ved avmelding etter 24 før kurset gis ingen refusjon men du kan velge en annen dag uten ekstra omkostninger.

 

Forsikring og ansvar:

Vi har ingen forsikringer som dekker personskade på våre kurs. Uansett forsikring eller ikke er dette en meget ufarlig aktivitet og vi har aldri hatt noen skader.

 

Fornøydgaranti:

Dersom forholdene gjør det vanskelig eller andre faktorer spiller inn slik at du ikke får et godt utbytte av kurset gir vi deg to muligheter. Du kan enten velge å være med på et nytt kurs gratis eller låne brett gratis to timer en gang det passer deg i etterkant.