Lag ditt arrangement

Her er litt informasjon hvordan du selv kan sy sammen et opplegg for deg og dine kolleger / kunder / venner. Når alle i gruppen får på seg gode og varme våtdrakter med sko og evt. hette og hansker, er det nesten bare fantasien som setter grenser for hvor mye moro man kan ha. Uansett hva vi gjør vil sikkerheten alltid komme først med bruk av våre instruktører.

Aktiviteter

Vi sørger først og fremst for at alle får en god opplevelse med sin aktivitet på vannet. For hver aktivitet gjennomfører vi nødvendig opplæring og instruksjon underveis. For de som ønsker, lager vi noen morsomme konkurranser avslutningsvis.

Den gode opplevelsen

Selv om vi har alt av utstyr, er det hvordan vi setter sammen og gjennomfører aktivitetene som er avgjørende for å skape de gode opplevelsene sammen. Her hos Freesport er det Christian som fikser dette sammen med deg. Han har over 20 års erfaring med produksjon av events og opplevelser.

Gjennomføringen

Vi starter alltid med litt teori og instruksjon på land som inkluderer all nødvendig sikkerhet. Alle deltakere skal føle seg trygge i det våte element. Her gis det også opplæring på hvordan velge riktig størrelse på våtdrakt og hvordan ta på seg drakten om det er behov. Når vi deretter går ut på vannet og gjennomfører aktiviteter vil det være instruktører og evt. livredningsvakter etter behov og hva som er avklart i forkant. Her vil vi kontinuerlig sørge for at aktiviteter foregår på en sikker måte og at ingen fryser.

Utstyr

  • SUP brett - nybegynner og tur brett
  • Mega SUP - 6 personers brett
  • Surfebrett - nybegynnerbrett
  • Seilbrett - nybegynnerbrett
  • Kite - treningskite på land

Bekledning

Vi har gode og varme våtdrakter (5/4mm. tykkelse) og våtsko i alle størrelser. Om det ikke er for kaldt (slik det ofte er her på Jæren) kan de fint brukes vinterstid med ekstra hette og hansker.

Garderobe

Ved aktivitet på Solastranden setter vi opp en midlertidig garderobe hvis dere er en gruppe, alternativt benytter vi hotellets fasiliteter. Hvis aktivitet skal foregå annet sted og det ikke finnes garderobe, tar vi med oss egne quick-up telt hvis ønskelig.

Pris

Pris avhenger av antall deltakere, varighet, innhold og hvor aktiviteten skal foregå. Pris fra kr.500,- per person.

solastranden arrangement